Ahmet Erim Kimdir?

İş hayatındaki konumunu Dijital Pazarlama Profesyoneli olarak tanımlayan Ahmet Erim, henüz 18 yaşında bir öğrenciyken kariyerine başladı. Kadir Has Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık eğitimini alırken Prodüksiyon Asistanlığı ve Sosyal Medya Uzmanlığı stajlarını tamamladı. Dünyada ve Türkiye’de “sosyal medya” ve “dijital pazarlama” gibi kavramların iletişim sektöründe yeni yer bulduğu 2009 yılında deneyimli bir yeni mezun olarak profesyonel iş hayatına atıldı.

Genç yaşta Microsoft, Türk Hava Yolları, Mavi ve Coca-Cola gibi markalara sahip ajansların dijital strateji ekiplerinde görev aldı. Saat sektöründeki e-ticaret deneyiminden sonra kariyerinde önemli bir sıçrama noktası olarak nitelendirdiği Promoqube’un Dijital Kampanyalar bölümünde çalışmaya başladı. Türk Telekom, Starbucks, Ülker ve Nissan gibi markaların dijital kampanyalar ekibinde görev aldı. Promoqube’daki kariyerinin ilerleyen dönemlerinde; Pfizer, Apple, Henkel, Türkiye İş Bankası ve İş Yatırım gibi markalara sahip ekipte önce Marka İletişim Sorumlusu, sonrasında ise Marka Takım Lideri oldu.

Türkiye İş Bankası’nda dikkat çeken başarılı projeleri sonrası, aldığı önemli bir kararla masanın karşı tarafına geçerek, ajans çalışanı kimliğini marka profesyoneline dönüştürdü ve 2012 yılında İş Yatırım’da Kurumsal İletişim Uzmanı olarak görev almaya başladı.

Aynı dönem Anadolu Üniversitesi’nde İktisat eğitimini tamamlayarak reklamcılık ve pazarlama deneyimini ekonomi bilgisiyle güçlendirdi. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Next Akademi bölümünde tamamlayarak gelişen teknoloji ve dönüşen hedef kitle davranışlarını akademik açıdan mercek altına almaya devam etti. 

Sermaye piyasalarının lider aracı kurumu İş Yatırım’ın ürün ve hizmetlerine yönelik oluşturulan tüm dijital strateji, proje ve kampanyalarını ekibiyle birlikte yürüten Ahmet Erim, 2021-2023 yılları arasında Kurumsal İletişim ve Dijital Varlıklar Müdürlüğü'nde Bölüm Yönetmeni olarak görev almış olup Ekim 2023 döneminden itibaren Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ahmet Erim, evli ve bir çocuk babasıdır.